۱۱٫۷۵۲تایید استقلال خطاها۲۱٫۷۶۶تایید استقلال خطاها۳۱٫۶۵۳تایید استقلال خطاها۴۱٫۹۶۸تایید استقلال خطاها۱۱٫۹۱۷تایید استقلال خطاها۲۱٫۸۳۱تایید استقلال خطاها۳۱٫۹۷۶تایید استقلال خطاها۴۱٫۸۳۵تایید استقلال خطاها
مقدار آماره دوربین- واتسون طبق جدول بالا، برای فرضیه اول در شرکتهای بزرگ و کوچک به ترتیب برابر ۱٫۷۵۲ و ۱٫۹۱۷ میباشد؛ برای فرضیه دوم در شرکتهای بزرگ و کوچک به ترتیب برابر ۱٫۷۶۶ و ۱٫۸۳۱ میباشد ؛ برای فرضیه سوم در شرکتهای بزرگ و کوچک به ترتیب برابر ۱٫۶۵۳ و ۱٫۹۷۶ میباشد ؛ برای فرضیه چهارم در شرکتهای بزرگ و کوچک به ترتیب برابر ۱٫۹۶۸ و ۱٫۸۳۵ میباشد و این اعداد نشان میدهد که خطاها از یکدیگر مستقل هستند و بین خطاها خود همبستگی وجود ندارد و فرض همبستگی بین خطاها رد می شود و می توان از رگرسیون استفاده کرد.
۳-۴-۴- آزمون نرمال بودن خطاهای معادله رگرسیون
نمودار ۱-۴- آزمون نرمال بودن خطاهای معادله رگرسیون برای متغیرهای چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای بزرگ با عینی بودن داراییها
نمودار شماره (۱-۴)، به بررسی نرمال بودن خطاها به عنوان یکی دیگر از مفروضات رگرسیون می پردازد. طبق این فرض می باید خطاهای معادله رگرسیون دارای توزیع نرمال با میانگین صفر باشند که طبق نمودار فوق میباشد و در سمت راست نمودار نشان داده شده است. بنابرین با برقرار بودن این پیش فرض می توان از رگرسیون در خصوص دو متغیر، چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای بزرگ با عینی بودن داراییها استفاده کرد.
نمودار ۲-۴- خط و معادله رگرسیون
R Square =
نمودار شماره (۲-۴) علاوه بر پراکندگی، معادله رگرسیون خطی ساده و ضریب تعیین دو متغیر چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای بزرگ با عینی بودن داراییها را نشان میدهد. این نتایج منطبق بر نتایج حاصل از روش رگرسیون خطی ساده است.
نمودار ۳-۴- آزمون نرمال بودن خطاهای معادله رگرسیون برای متغیرهای چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای کوچک با عینی بودن داراییها
نمودار شماره (۳-۴)، به بررسی نرمال بودن خطاها به عنوان یکی دیگر از مفروضات رگرسیون می پردازد، طبق این فرض می باید خطاهای معادله رگرسیون دارای توزیع نرمال با میانگین صفر باشند که طبق نمودار فوق میباشد و در سمت راست نمودار نشان داده شده است. بنابرین با برقرار بودن این پیش فرض می توان از رگرسیون در خصوص دو متغیر چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای کوچک با عینی بودن داراییها می توان استفاده کرد.
نمودار ۴-۴- خط و معادله رگرسیون
R Square =
نمودار شماره (۴-۴) علاوه بر پراکندگی، معادله رگرسیون خطی ساده و ضریب تعیین دو متغیر چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای کوچک با عینی بودن داراییها را نشان میدهد. این نتایج منطبق بر نتایج حاصل از روش رگرسیون خطی ساده است.
نمودار ۵-۴- آزمون نرمال بودن خطاهای معادله رگرسیون برای متغیرهای چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای بزرگ با ضریب مالکانه
نمودار شماره (۵-۴)، به بررسی نرمال بودن خطاها به عنوان یکی دیگر از مفروضات رگرسیون می پردازد. طبق این فرض می باید خطاهای معادله رگرسیون دارای توزیع نرمال با میانگین صفر باشند که طبق نمودار فوق میباشد و در سمت راست نمودار نشان داده شده است. بنابرین با برقرار بودن این پیش فرض می توان از رگرسیون در خصوص دو متغیر چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای بزرگ با ضریب مالکانه می توان استفاده کرد.
نمودار ۶-۴- خط و معادله رگرسیون
R Square =
نمودار شماره (۶-۴) علاوه بر پراکندگی، معادله رگرسیون خطی ساده و ضریب تعیین دو متغیر چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای بزرگ با ضریب مالکانه را نشان میدهد. این نتایج منطبق بر نتایج حاصل از روش رگرسیون خطی ساده است.
نمودار ۷-۴- آزمون نرمال بودن خطاهای معادله رگرسیون برای متغیرهای چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای کوچک با ضریب مالکانه
نمودار شماره (۷-۴)، به بررسی نرمال بودن خطاها به عنوان یکی دیگر از مفروضات رگرسیون می پردازد. طبق این فرض می باید خطاهای معادله رگرسیون دارای توزیع نرمال با میانگین صفر باشند که طبق نمودار فوق میباشد و در سمت راست نمودار نشان داده شده است. بنابرین با برقرار بودن این پیش فرض می توان از رگرسیون در خصوص دو متغیر چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای کوچک با ضریب مالکانه می توان استفاده کرد.
نمودار ۸-۴- خط و معادله رگرسیون
R Square =
نمودار شماره (۸-۴) علاوه بر پراکندگی، معادله رگرسیون خطی ساده و ضریب تعیین دو متغیر چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای کوچک با ضریب مالکانه را نشان میدهد. این نتایج منطبق بر نتایج حاصل از روش رگرسیون خطی ساده است.
نمودار ۹-۴- آزمون نرمال بودن خطاهای معادله رگرسیون برای متغیرهای چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای بزرگ با بازده داراییها
نمودار شماره (۹-۴)، به بررسی نرمال بودن خطاها به عنوان یکی دیگر از مفروضات رگرسیون می پردازد. طبق این فرض می باید خطاهای معادله رگرسیون دارای توزیع نرمال با میانگین صفر باشند که طبق نمودار فوق میباشد و در سمت راست نمودار نشان داده شده است. بنابرین با برقرار بودن این پیش فرض می توان از رگرسیون در خصوص دو متغیر چرخه تبدیل وجه نقد در شرکتهای بزرگ با بازده داراییها می توان استفاده کرد.
نمودار ۱۰-۴- خط و معادله رگرسیون
R Square =
-
- ۱ ROE ↑
-
- ۲ ROA ↑
-
- ۳ Working Capital ↑
-
- ۴ ROA ↑
-
- ۱ Return On Equality(ROE) ↑
-
- ۱ Return On Assets(ROA) ↑
-
- ۱ Lyroudi ↑
-
- ۲Gallinger ↑
-
- ۱ Moss & Stine ↑
-
- ۲ Lyroudi & McCarty ↑
-
- ۳Martínez-Sola, C., García-Teruel., P.J. and Martínez-Solano, P. ↑
-
- ۴ Soloan & Travel ↑
-
- ۱ FCF ↑