۴-۱-۳- توزیع افراد نمونه بر حسب سال تحصیل
جدول ۴-۳: توزیع فراوانی افراد نمونه بر حسب سال تحصیل
متغیر
سطوح
تعداد
درصد
سال تحصیل
سال اول
۷۷
۹۰/۲۴
سال دوم
۱۰۷
۶۰/۳۴
سال سوم
۶۴
۷۰/۲۰
سال چهارم
۱۵
۹۰/۴
نامشخص
۴۶
۹۰/۱۴
کل
۳۰۹
۱۰۰
نمودار ۴-۳: توزیع فراوانی افراد نمونه بر حسب سال تحصیل
جدول و نمودار ۴-۳، توزیع فراوانی دانشجویان شرکت کننده در پژوهش را بر حسب سال تحصیل آن ها نشان میدهد. تعداد ۷۷ نفر معادل ۹/۲۴ درصد از نمونه مورد بررسی دانشجویان سال اول، تعداد ۱۰۷ نفر معادل ۶/۳۴ درصد از نمونه مورد بررسی دانشجویان سال دوم، تعداد ۶۴ نفر معادل ۷/۲۰ درصد از نمونه مورد بررسی دانشجویان سال سوم، و تعداد ۱۵ نفر معادل ۹/۴ درصد از نمونه مورد بررسی دانشجویان سال چهارم بودند. لازم به ذکر است که تعداد ۴۶ نفر نیز سال تحصیل خود را مشخص نکرده بودند.
۴-۲- تجزیه و تحلیل سؤالات و فرضیههای پژوهش
قبل از بررسی سؤالات و فرضیههای پژوهش لازم بود از رعایت برخی پیشفرضهای اساسی جهت استفاده از آزمونهای پارامتریک اطمینان حاصل گردد. در این زمینه یکی از پیشفرضهای مورد نیاز جهت استفاده از آزمونهای پارامتریک، نرمال بودن توزیع داده ها میباشد. جهت قضاوت در مورد نرمال بودن توزیع داده ها از آزمون کولموگروف اسمیرنف استفاده شد.
جدول ۴-۴: نتایج آزمون کولموگروف اسمیرنف جهت بررسی نرمال بودن توزیع داده ها
متغیر
تعداد
میانگین
انحراف استاندارد
آماره z
سطح معنیداری
سبکهای مدیریت کلاس درس
۲۳۴
۳۷/۲
۳۱۸/.
۰۲/۱
۲۴۱/.
خودارزشیابی دانشجویان
۲۵۳
۸۹/۲
۳۶۸/.
۱۶/۱
۱۳۲/.
همان گونه که در جدول ۴-۴ ملاحظه میشود، مقدار آماره z برابر با ۲۱۱/۱ و سطح معنیداری حاصل، ۱۰۶/. گزارش شد(۰۵/۰p >). از آنجا که مقدار z در سطح ۰۵/. معنیدار نیست، بنابرین میتوان گفت توزیع داده ها نرمال است و لذا میتوان از آزمونهای پارامتریک جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده نمود.
۱- از دیدگاه دانشجویان، اساتید به چه میزان از سبک مدیریت غیرمداخلهای، استفاده میکنند؟
جدول ۴-۵-۱: شاخصهای توصیفی پیرامون میزان استفاده از سبک مدیریت غیرمداخلهای
میزان استفاده از سبک مدیریت غیرمداخلهای
خیلی کم
کم
زیاد
خیلی زیاد
تعداد
۱۶
۲۰۴
۸۶
۳
درصد
۲/۵
۰/۶۶
۸/۲۷
۰/۱
با توجه به اطلاعات مندرج در جدول ۴-۵-١ تعداد ١۶ نفر معادل ٢/۵ درصد از نمونه مورد بررسی، میزان استفاده ی اساتید از سبک مدیریت غیر مداخله ای را خیلی کم، تعداد ٢٠۴ نفر معادل ۶۶/ درصد از نمونه مورد بررسی، میزان استفاده ی اساتید از سبک مدیریت غیر مداخله ای را کم، تعداد ٨۶ نفر معادل ٨/٢٧ درصد از نمونه مورد بررسی، میزان استفاده اساتید از سبک مدیریت غیر مداخله ای را زیاد و تعداد ٣ نفر معادل ١ درصد از نمونه مورد بررسی، میزان استفاده ی اساتید از سبک مدیریت غیر مداخله ای را خیلی زیاد ارزیابی نموده اند.
جدول ۴-۵-۲: تحلیل میزان استفاده ی اساتید از سبک مدیریت غیرمداخلهای
متغیر
تعداد
میانگین
تجربی
انحراف استاندارد
میانگین نظری
آماره t
درجه آزادی
سطح معنیداری
سبک مدیریت غیرمداخلهای
۳۰۹
۳۰/۲
۴۶۶/.
۵/۲
۱۹/۷-
۳۰۸
۰۰۰/.
به منظور ارزیابی میزان استفاده اساتید از سبک مدیریت غیرمداخلهای، از آزمون t تک نمونهای استفاده گردید. با توجه به اطلاعات مندرج در جدول ۴-۵-۲، میانگین مشاهده شده ۳۰/۲ و میانگین نظری ۵/۲ است. چون t محاسبه شده یعنی ۱۹/۷- در سطح ۰۱/. معنیدار است، لذا میتوان گفت بین میانگین مشاهده شده و نظری تفاوت وجود دارد و میزان استفاده اساتید دانشگاه از سبک مدیریت غیرمداخلهای، به طور معناداری در سطح کم است. از لحاظ توصیفی نیز، میزان استفاده اساتید از سبک مدیریت غیرمداخلهای (۳۰/۲)، در سطح کم میباشد.
۲- از دیدگاه دانشجویان، اساتید به چه میزان از سبک مدیریت مداخلهای، استفاده میکنند؟
جدول ۴-۶-۱: شاخصهای توصیفی پیرامون میزان استفاده از سبک مدیریت مداخلهای
میزان استفاده از سبک مدیریت مداخلهای
خیلی کم
کم
زیاد
خیلی زیاد
تعداد
۴
۱۰۸
۱۹۵
۲
درصد
۳/۱
۹/۳۴
۱/۶۳
۷/.
با توجه به اطلاعات مندرج در جدول ۴-۶-۱، تعداد ۴ نفر معادل ۳/۱ درصد از نمونه مورد بررسی، میزان استفاده اساتید از سبک مدیریت مداخلهای را خیلی کم، تعداد ۱۰۸ نفر معادل ۹/۳۴ درصد میزان استفاده از سبک مدیریت مداخلهای را کم، تعداد ۱۹۵ نفر معادل ۱/۶۳ درصد میزان استفاده از سبک مدیریت مداخلهای را زیاد و تعداد ۲ نفر معادل ۷/. درصد نیز میزان استفاده اساتید از سبک مدیریت مداخلهای را خیلی زیاد ارزیابی نمودهاند.
جدول ۴-۶-۲: تحلیل میزان استفاده ی اساتید از سبک مدیریت مداخلهای
متغیر
تعداد
میانگین
تجربی
انحراف استاندارد
میانگین نظری
آماره t
درجه آزادی
سطح معنیداری
سبک مدیریت مداخلهای
۳۰۹
۶۲/۲
۳۹۳/.
۵/۲
۵۰/۵
۳۰۸
۰۰۰/.
به منظور ارزیابی میزان استفاده اساتید از سبک مدیریت مداخلهای، از آزمون t تک نمونهای استفاده گردید. با توجه به اطلاعات مندرج در جدول ۴-۶-۲، میانگین مشاهده شده ۶۲/۲ و میانگین نظری ۵/۲ است. چون t محاسبه شده یعنی ۵۰/۵ در سطح ۰۱/. معنیدار است، لذا میتوان گفت بین میانگین مشاهده شده و نظری تفاوت وجود دارد و میزان استفاده اساتید دانشگاه از سبک مدیریت مداخلهای، به طور معناداری در سطح زیاد است. از لحاظ توصیفی نیز، میزان استفاده اساتید از سبک مدیریت مداخلهای (۶۲/۲)، در سطح زیاد میباشد.
۳- از دیدگاه دانشجویان، اساتید به چه میزان از سبک مدیریت تعاملی، استفاده میکنند؟
جدول ۴-۷-۱: شاخصهای توصیفی پیرامون میزان استفاده از سبک مدیریت تعاملی
Related Articles
دانلود متن کامل پایان نامه ارشد –
قسمت 15
در سال ۱۹۳۷ میلادی، برابر با ۱۳۱۶ هجری، پیمان چهارجانبهای میان کشورهای ایران، افغانستان، ترکیه و عراق در کاخ سعدآباد تهران به امضا رسید که به نام پیمان سعدآباد مشهور شد. پیمان سعدآباد وحدت این چهار کشور در منطقه و حمایت متقابل آن ها نسبت به یکدیگر در صورت بروز خطر را دنبال میکرد. […]
مقاله های علمی- دانشگاهی –
قسمت 21
انتقاداتی که بر نظریه مذکور وارد گردید مخصوصاً بیتوجهی این نظریه به اسباب ماقبل باعث شد که این نظریه معنی واقعی و متداول خود را در سیستمهای حقوقی که آن را پذیرفتهبودند از دست بدهد چنانکه اکثر محاکم کشورهایی که از نظام کامن لا پیروی میکنند، از میان کلیه اسباب و شرایط دخیل در […]
دانلود پایان نامه های آماده –
قسمت 3
از دیرباز، هوش به عنوان یکى از عواملى که باعث موفّقیت فرد در زندگى مىشود، مطرح بوده است؛ ولى مسئله مهم این است که بهره هوشى، تعیین کننده موفّقیت فرد در دراز مدّت نیست. به عبارت دیگر، همیشه اینطور نیست که هر کس که هوش منطقى بالاترى داشته باشد، موفّقتر است. در بعضى از […]