۰۰۳/۰
تایید
درک مشتری از برند
تبلیغات
۶۵۶/۰
۰۰۰/۰
تایید
۲۴۸/۰
۰۰۵/۰
تایید
درک مشتری از برند
ارتباطات یکپارچه بازاریابی
۳۱۸/۰
۰۰۲/۰
تایید
۲۱۲/۰
۰۱۵/۰
تایید
درک مشتری از برند
تکنولوژی
۱۳۱/۰-
۰۰۰/۰
تایید
۸۸۲/۰
۰۰۰/۰
تایید
۵-۳-پیشنهادها
۵-۳-۱- پیشنهادهای اجرایی(حاصل از پژوهش)
۵-۳-۱-۱- پیشنهاد مربوط به فرضیه اصلی: (بین ارتباطات یکپارچه بازاریابی و تکنولوژیهای پیشرفته با درک مشتری از برند رابطه معناداری وجود دارد).
بانکها و مدیران کسب و کارها باید در صدد باشند که تاثیر پیامهای تبلیغات تصویر بانک، برند و از این دست مفاهیم را بر طرز تفکر مشتریان و رفتار خرید آنها ارزیابی نموده و بر مبنای این ارزیابی برنامههای ارتباطات بازاریابی سازمان خود را تنظیم کنند.
با توجه به ارتباط یکپارچه بازاریابی و تکنولوژیهای پیشرفته پیشنهاد می شود روشی ساختارمند برای ارزیابی موقعیت استراتژیک یک بانک بوسیله شناخت قوتها، ضعفها، فرصتها و تهدیدها صورت پذیرد.
۵-۳-۱-۲-پیشنهاد مربوط به فرضیه فرعی اول: (بین تبلیغات رسانهای و تکنولوژیهای پیشرفته با درک مشتری از برند رابطه معناداری وجود دارد).
تبلیغات و پیشبرد فروش، مستلزم تعیین اهداف، انتخاب ابزار، تهیه برنامه، پیش آزمون و رای برنامه تبلیغات پیشبرد فروش و ارزیابی نتایج حاصله است.
بازاریابی مستقیم بههمراه تبلیغات پیشبرد فروش، روابط عمومی و فروش شخصی، در جهت برقراری ارتباط با مخاطبان هدف استفاده شود.
۵-۳-۱-۳-پیشنهاد مربوط به فرضیه فرعی دوم: (بین پیشبرد فروش و تکنولوژیهای پیشرفته با درک مشتری از برند رابطه معناداری وجود دارد).
با گسترش سریع تجارت مبتنی بر رایانه، بسیاری از بانکها، اینترنت را بخشی از آمیخته رسانهای و تبلیغاتی برای افزایش فروش و جذب مشتریان میدانند، بانکها جهت رسیدن این مهم، باید به طور خاص به مزایای اینگونه تکنولوژیها، که به عنوان تکنولوژیهای پیشرفته شناخته شده اند توجه نمایند.
۵-۳-۱-۴-پیشنهاد مربوط به فرضیه فرعی سوم: (بین روابط عمومی و تکنولوژیهای پیشرفته با درک مشتری از برند رابطه معناداری وجود دارد).
روابط عمومی به دلایل مختلف باید بتواند گام به گام و در عین حال با سرعتی قابل قبول به روشهای سنتی را کنار گذاشته و با استفاده از ابزار و روابط عمومی الکترونیک وظایف خود را انجام دهند و یا تلفیقی از روابط عمومی سنتی و الکترونیک را بکار گیرند چرا که مخاطب امروز با دیروز متفاوت است.
مخاطبان امروزی خود به دنبال اطلاعات رفته و منتظر دریافت اطلاعات از دیگران نیستند. بنابراین روابط عمومیها باید بتوانند با استفاده از شیوه های نوین، اطلاعات لازم مخاطب را در سریعترین زمان ممکن در اختیار وی قرار دهند.
۵-۳-۱-۵- پیشنهاد مربوط به فرضیه فرعی چهارم: (بین بازاریابی مستقیم و تکنولوژیهای پیشرفته با درک مشتری از برند رابطه معناداری وجود دارد).
با توجه به پیشرفت روزافزون تکنولوژی، این نوع بازاریابی(بازاریابی مستقیم) به بازاریاب اجازه میدهد که پاسخهای مستقیم بیشتری را از مشتری دریافت کرده، بازار هدف را بهگونه بهتری نشانهگیری کند و محصول را بدون قرار گرفتن در فرایند عریض و طویل و بر هزینه کانالهای سنتی به فروش رساند. همچنین، باید در نظر داشت، در این روش برخلاف سایر اشکال ارتباطی، معمولا نیازمند پاسخ فوری مشتری است و بر این اساس، اثربخشی فعالیتهای بازاریابی مستقیم، مبنی بر بهره گیری از تکنولوژی بیشتر است. در این زمینه موارد ذیل را باید مورد توجه قرار داد:
بازاریابی مستقیم، لزوما شامل فعالیتهای کوتاه مدت و پاسخ مدار نیست.
عمده اقدامهای انجام گرفته در بازاریابی مستقیم به صورت کمی قابل سنجش است.
بازاریابی مستقیم به دنبال توسعه روابط مستقیم مستمر با مشتریان است چرا که اکثر بازاریان بر این باورند که هزینه جذب مشتری جدید، پنج برابر حفظ مشتریان فعلی است.