۵۴۳۲۱
۳-۴- روائی و پایائی پرسشنامه :
۳-۴-۱- روائی پرسشنامه :
روائی محتوائی معرف چگونگی توصیف ابعاد و اجزاء مفهوم است . (خاکی،۱۳۸۹،ص۲۸۹)
برای اطمینان بیشتر از غنای محتوا، پرسشنامه توسط کارشناسان و خبرگان بررسی و در مورد پوشش محتوای معیارها و مقیاسها اظهارنظر و در مجموع، روایی محتوای پرسشنامه تأیید شد .
۳-۴-۲-پایائی پرسشنامه :
یک آزمون دارای پایائی است که نمره های مشاهده و نمره های واقعی آن دارای همبستگی بالائی باشند . (خاکی،۱۳۸۹،ص۲۹۳) از این رو برای تعیین پایائی پرسشنامه ، در ابتدا تعداد ۳۰ پرسشنامه توزیع و پایائی آن از طریق روش آلفای کرونباخ محاسبه گردید . نتایج به صورت زیر میباشد :
جدول ۳-۳- جدول نتایج محاسبه آلفای کرونباخ
متغیر
رفتارشهروندی سازمانی
تسهیم دانش
عملکرد شغلی
آلفای کرونباخ
۸۱%
۸۵%
۸۶%
یادآوری میگردد ،الفای کرونباخ برای رفتارشهروندی سازمانی مقدار ۷۰% به دست امد که تعداد دو سوال حذف گردید و در نهایت مقدار آلفا ۸۱% به دست آمد .
با توجه به نتایج جدول ۱ ، مشاهده می شود که پایائی پرسشنامه های مربوط به هر سه متغیر از ۷۰% بیشتر است که نشان دهنده پایائی خوب پرسشنامهها میباشد .
۳-۵- روش تجزیه و تحلیل داده ها :
به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از روش آماری، توصیفی و استنباطی برای توصیف متغیرها و نیز از آزمون همبستگی پیرسون و رگرسیون با بهره گرفتن از نرم افزار SPSS 20 ، برای آزمون فرضیهها در تجزیه و تحلیل داده استفاده شده است .
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل
۴-۱- مقدمه :
این فصل جهت تجزیه و تحلیل داده های جمع اوری شده طراحی گردیده است . در فرایند اجرائی ، ابتدا پرسشنامه هائی که توسط پاسخگویان تکمیل گردیده اند ،جمع آوری کرده و داده های خام مورد نیاز جهت توصیف و آزمون فرضیهها به کمک نرم افزار ExeL استخراج گردیدند و سپس داده ها از طریق نرم افزار spss 20 مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفته و در دو مرحله به اطلاعات مورد استفاده در این تحقیق تبدیل میگردند .
در این فصل به تشریح مراحل تجزیه و تحلیل فرضیهها و آمارهای توصیفی واستنباطی پرداخته می شود .در مرحله اول که تجزیه وتحلیل توصیفی است،داده های جمع آوری شده به صورت جدول آمارتوصیفی و فراوانی و نمودار میله ای هیستوگرام ارائه می شود و در مرحله دوم که تجزیه و تحلیل استنباطی و برای آزمون فرضیهها میباشد با بهره گرفتن از ازمون ضریب همبستگی پیرسون ، معادلات رگرسیون مورد بررسی قرار می گیرند . در نهایت با توجه به آمارهای به دست آمده در مورد پذیرش یا عدم پذیرش هر کدام از فرضیه های آماری می توان اظهارنظرنمود .
۴-۲- آمارهای توصیفی :
۴-۲-۱-توصیف سن پاسخ دهندگان :
جدول ۴-۱- توصیف سن پاسخ دهندگان
بازه سنی
فراوانی
درصد
درصد دردسترس
درصد تجمعی
۳۰<
۲۵
۹٫۹
۹٫۹
۹٫۹
۳۹-۳۰
۱۶۶
۶۵٫۶
۶۵٫۶
۷۵٫۵
۴۹-۴۰
۶۲
۲۴٫۵
۲۴٫۵
۱۰۰
کل
۲۵۳
۱۰۰
۱۰۰
نمودار ۴-۱- نمودار هیستوگرام سن پاسخ دهندگان
۴-۲-۲- توصیف جنسیت پاسخ دهندگان :
جدول ۴-۲- جنسیت پاسخ دهندگان
جنسیت
فراوانی
درصد
درصد قابل دسترس
درصد تجمعی
زن
۷۷
۳۰٫۴
۳۰٫۴
۳۰٫۴
مرد
۱۷۶
۶۹٫۶
۶۹٫۶
۱۰۰
کل
۲۵۳
۱۰۰
۱۰۰
-
- Organizational citizenship behavior ↑
-
- – Mackenzie et al ↑
-
- -Singh et al ↑
-
- – Vigoda ↑
-
- – Barrick, Mount & Judge ↑
-
- Knowledg Sharing ↑
-
- – Knowledge sharing ↑
-
- (Cummings and Teng, 2003). ↑
-
- Information Communication Technology ↑
-
- Podsukoff ↑
-
- – Karambayya ↑
-
- Janz & Prasarnphanich- ↑
-
- Cross-site ↑
-
- Multi natioanal corporation ↑